October 15, 2010

Стартапи вбивці за останні 30 днів

За даними сайту KillerStartups

1. Active Inbox - сервіс покликаний зменшити кількість листів у ваші поштовій скриньці. Наприклад, якщо вам приходить нагадування, що через місяць у вас закінчаться гроші за інтернет, цей сервіс його тимчасово приховає, але покаже за 3 дні, до того, як вони насправді закінчаться.

2. Date My Ride - сайт знайомств. Фішка в тому, що в анкетах містяться не власні характеристики, а характеристики машини потенційного партнера, тобто тут партнерів підшукують за машинами.

3. iTrulyCare - geobased сервіс, який дозволяє виразити свою пристрасть до чогось чи отримати підтримку у цій пристрасті від кожного, хто знаходиться неподалік вас.

4. Keep Stream - черговий соціальний агрегатор.

5. InfoGlutton - сервіс збирає в мережі інформацію про певний бренд (ресторан, готель, SMB (small-medium business)) і надає статистику, певні метрики репутації. Сервіси платні - замовникам надають графіки та багато іншого. Ще там є можливість поставити віджет, в який автоматично надходитимуть позитивні відгуки.

6. Yangutu - ще один сайт знайомств, який за власним "науковим" методом дозволяє знайти партнера, що ідеально підходить.

7. Recruiterbox - інструмент для хед-хантерів, розобники запевняють, що інструмент мінімально простий.

8. Quotista - сервіс для збирання та публікації своїх цікавих цитат (наприклад з книжок). Є можливості для репосту їх в твіттер і інші мережі, крім того є соціальність - можна підписуватись на цитати від друзів. Сервіс розроблено в Естонії.

9. Iventi - розробники обіцяють підібрати фільми чи телешоу, які мають вам сподобатись. Можна або явно вказати жанр, чи інші характеристики, так і імпортувати свої оцінки фільмам і шоу з інших сервісів, а також вказати список, того що вам сподобалось - сервіс на основі цих даних видасть рекомендації.

10. Gripe - сайт дозволяє поскаржитись чи навпаки похвалити якийсь сервіс (офлайновий в першу чергу). Фішка в тому, що це можна зробити відразу на місці, коли вас переповнюють емоції, для цього пропонується безкоштовна програма для iPhone чи Android. Таким чином ваші друзі у Твіттері чи у Фейсбуці відразу дізнаються про це.

No comments: